06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Hieronder volgt een korte omschrijving van de lekkernijen die in het kindertraktatietafel pakket zitten van de babyshower. Dit pakket is genoeg voor 15 kinderen en is vanaf € 45,00 verkrijgbaar.

Zoete toverstafjes 
Soepstengels gedoopt in overheerlijke witte chocolade, gedecoreerd met roze of blauwe dip en heeft een passende fondant versiering. De kinderen zijn er dol op!

Lange vingers 
Een heerlijke knapperig ouderwets koekje gedoopt in witte chocolade en versiert met roze prinsessen dip of blauwe haaienvinnen dip.

Spekkie Spice 
Twee spekjes op een stokje verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw of in combinatie met wit.

Wafels 
Heerlijke vers gebakken kleine wafels gedoopt in super lekkere witte chocolade en versiert met roze witte dip of blauwe witte dip.

Wilt u liever een wat uitgebreider pakket? Dan kun je kiezen voor een luxer pakket. Het pakket wordt dan uitgebreid met de onderstaande lekkernijen. De prijs hiervan is op aanvraag verkrijgbaar. 

Los snoep 
Hierbij kun je denken aan: marshmallows, kokosspekken, grote en kleine snoephartjes. Als het maar past binnen de kleurstelling van de babyshower of baby borrel.

Koekjes 
Heerlijk knapperige koekjes met een versiering van fondant of gekleurde dip. Deze koekjes kunnen we op verzoek ook maken van speltmeel.

Enkele voorbeelden van onze kindertraktatietafel voor een babyshower of babyborrel

Lekkernij-Deurne-kindertraktatietafel-babyshower-babyborrel
Lekkernij-Deurne-kindertraktatietafel-spekkie-spice-babyshower-babyborrel
Lekkernij-Deurne-kindertraktatietafel-zoete-toverstafjes-babyshower-babyborrel 1

 

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2024 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID