06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Had jij mijn post van afgelopen vrijdag gezien, waarin ik met een schaar fondant knipten? Je zal wel gedacht hebben, een schaar! Dus deze maandag gaat de Mammarina’s maandag TIP over mijn schaar en fondant.

Je rolt je fondant altijd groter uit dan de taart die je gaat bekleden. Soms is hij wel veel groter dan dat je nodig hebt en heb je er eigenlijk last van. Dan knip ik het overtollige fondant met de schaar weg. Dit is overigens een schaar die ik alleen daarvoor gebruik!

Waarom met een schaar? Dit om het schuren in het fondant te voorkomen. Als je dit met een mesje doet, heb je kans dat deze niet goed scherp is. Het fondant kan dan tijdens het snijden meegetrokken worden en zo een scheur in jouw fondant veroorzaken. Je kan met de schaar ook de fondant netjes op de juiste hoogte afknippen. Zoals bij de foto van een giant cupcake van afgelopen vrijdag.

Wil je geen schaar gebruiken, dan kan je ook een pizzasnijder gebruiken of een cutting Wheel. Dit is een pizzasnijder in het klein, speciaal voor mensen die taarten maken.

Veel succes met mijn tip!

TIP maandag fondant schaar

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers en natuurlijk doen wij dit ook voor kinderfeestjes! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
Copyright © 2019 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID