06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Het is weer maandag, dus tijd voor een TIP van Mammarina.!

Ook Heel Holland Bakt​ gekeken gisterenavond?
Wat een meesterwerken die mozaïekkoekjes, vond je niet. Het water liep bij mij in mijn mond, want ik ben gek op dit soort brosse koekjes! Jij ook?

Kende jij de term 1, 2, 3 koekjes?
Ik niet, maar de basis ingrediënten zoals bloem, boter en suiker, waren bij mij wel bekend! Alleen dat de suiker, poedersuiker moest zijn dat weer niet. Zo blijf je leren bij Heel Holland Bakt.

Snel gekeken naar het recept en de uitleg van Robèrt. In het filmpje en tijdens de uitzending werden zoveel tips gegeven! Daarom heb ik besloten om het filmpje te delen met jou. In plaats van alles voor jou op te schrijven.

Ben heel benieuwd welke tips jij mee neemt uit dit filmpje?
Deel je ze met mij in een reactie hieronder!

https://heelhollandbakt.omroepmax.nl/recepten/details/mozaiekkoekjes/

Mozaïekkoekjes HHB 2019

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers en natuurlijk doen wij dit ook voor kinderfeestjes! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
Copyright © 2019 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID