06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Het uitrollen van fondant lijkt vaak een simpel werkje, maar niets is minder waar! Denk jij wel eens na voordat je begint met het uitrollen ervan? Hoe je het beste kan beginnen? Nee, lees dan hier mijn volgende Mammarina maandag TIP.

Je hebt verschillende taartvormen, de meest gebruikte is de ronde en de vierkanten vorm. De tip is eigenlijk heel simpel. Ga je een ronde taart bekleden, start dan met een rond bal van fondant op jouw uitrol werkplek. Druk deze plat en begin met uitrollen. Draai regelmatig jouw uitrol ondergrond met een kwartslag. Hierdoor blijft jouw fondant het langste een ronde vorm houden.

Om een vierkanten taart te bekleden, kan je van hetzelfde principe uitgaan. Je start dan met een vierkant stuk fondant.

Met een uitrol ondergrond bedoel ik, de mat waar je de fondant op uitrolt. Dit kan een (siliconen) mat of placemat zijn.

Veel succes met deze tip!

Mammarina Maandagtip uitrollen fondant

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers en natuurlijk doen wij dit ook voor kinderfeestjes! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
Copyright © 2019 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID