06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Je wilt mooie vlinders op de verjaardagstaart van jouw dochter hebben. Maar dan wel zo natuurgetrouw. Daarmee bedoel ik dat het lijkt als of ze zo kunnen weg vliegen. Maar hoe doe je dat? 

Maak de vlinders een aantal dagen van te voren in de gewenste kleur van fondant. Neem een stukje stevig karton welke je kunt vouwen. Zorg dat de vouw goed scherp in het karton zit!

Leg vervolgens het lijfje van de vlinders in de vouw van het karton en leg de vleugels mooi tegen de zijkant. Laat de vlinders een dag of twee drogen in de het karton. Kijk dan of ze goed droog zijn voordat je ze eruit haalt!

Veel succes met het maken van jouw vlinders!

Liefs, Carolien

Mammarina Maandagtip fondant vlinders

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers en natuurlijk doen wij dit ook voor kinderfeestjes! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
Copyright © 2019 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID