06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Ja, ja, donderdag kunnen de stille cupidootjes weer hun pijltjes schieten op hun geliefde. Maar wat ga jij doen voor jouw Cupido? Daar gaat deze Mammarina’s maandag TIP over.

Je hebt niet veel tijd, maar wil toch graag dat ene persoonlijke tintje toevoegen aan jouw koffie momentje samen of misschien aan jouw speciaal dessert voor deze avond. Alles wat je hiervoor nodig hebt is een pak stroopwafels en hart uitstekers voor koekjes, het liefst van metaal.

Druk met de koekjes uitsteker één of meerdere mooie hartjes uit de stroopwafel en klaar is jouw persoonlijke noot. Mocht de stroopwafel wat aan de harde kant zijn, leg dan een (kurken)onderzetten op de koekjes uitsteker voor het uitdrukken. Anders heeft jouw handpalm ook een mooie afbeelding van een hartje. Net zoals ik dat had!

Wil je ze nog persoonlijker maken, maak dan een beetje glazuur van poedersuiker met water of koop (koekjes) glazuur van Dr. Oetker. Versieren de koekjes met hartjes, lipjes of iets anders lekkers. Je kan ze natuurlijk ook door de chocolade dippen of met een eetbare decoratiestift versieren. De keuze is aan jou!

Deze hart stroopwafel koekjes kunnen ook makkelijk door kinderen gemaakt worden voor hun Valentijn.

Veel plezier met het maken van jouw persoonlijke noot voor jouw Valentijn. Laat je ze mij zien, ik ben altijd erg benieuwd naar jou creaties!

Collage MammarinasTIP Valentijn 2019

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers en natuurlijk doen wij dit ook voor kinderfeestjes! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
Copyright © 2019 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID