06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Hieper de piep hoera, je bent jarig en dat gaan we vieren! Samen met jou en jouw verjaardagsgasten.

Jij wilt een superleuke kinderworkshop bij ons doen?In de kinderworkshops nieuwe style leggen wij nu meer de nadruk op het thuis ook kunnen uitvoeren van de workshop. Naast het doen van jouw gekozen workshop en de daarbij horende technieken, krijg je bij het naar huis gaan een werkvolgorde van ons mee naar huis. Zodat jij het jouw moeder, oma en zusje of broertje ook kan gaan leren. Want het moet niet alleen een leuk feestje zijn, maar leerzaam vinden wij ook heel belangrijk! Dit wordt uiteraard aangepast op de leeftijd van het kind en in overleg met de ouders!

Samen maken we een leuke verpakking voor jullie creaties, want het oog wil natuurlijk ook wat. Het moet natuurlijk ook nog eens mee naar huis! De jarige job boft, want deze krijgt ook nog eens een passend kadootje.

Wil jij de kinderworkshop in een bepaald thema geven, dan is dat geen enkel probleem.

Je kunt kiezen uit de volgende kinderworkshops:
- Versieren van cupcakes,
Eenhoorn cupcakes maken
- Versieren van halve boltaartjes als …… of
- Een snoepboompje maken

Binnenkort worden er twee nieuwe workshops toe gevoegd aan het programma!

Waar en wanneer wordt jouw kinderworkshop gehouden?
Gewoon, lekker thuis! Wel zo makkelijk voor mama en geen gedoe met vervoer. Ik laad de auto vol met alle benodigheden en rijdt naar jou toe. De datum van jouw kinderworkshop gaat in overleg. De woensdag- en de vrijdagmiddag, zijn geen probleem.

De prijzen van de kinderworkshops
Een kinderworkshop is al mogelijk vanaf € 12,95 bij jouw thuis. Het minimaal aantal verjaardagsgasten is 6 kinderen. De definitieve prijzen, leeftijd en beschrijving van jouw gekozen workshop, zijn te vinden bij de workshop zelf. Bij vragen graag bellen!

Omdat de kinderworkshops bij de jarige thuis wordt gegeven kan het voorkomen dat we een kleine reiskostenvergoeding doorberekenen. Dit betreft bij de heen- en terugreis buiten het dorp Deurne!

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers en natuurlijk doen wij dit ook voor kinderfeestjes! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
Copyright © 2021 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID