06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Tijdens jouw feestje zullen we zes cupcakes versieren, waarvan we er twee gezamenlijk zullen doen. De overige cupcakes mogen jullie versieren naar eigen wens.

De cupcakes kunnen versierd worden met fondant, gekleurde suiker, spikkels, suikerparels, mini smarties en nog veel meer.

Daarna gaan we een mooie verpakking maken voor de fantastische creaties van jullie. Om ze zo veilig mee naar huis te kunnen nemen, waar iedereen ze kan bewonderen. En misschien mogen ze wel een hapje proeven? 

Leeftijd: 5 tot 12 jaar

Minimaal aantal verjaardagsgasten: 6

Duur: 2,5 tot 3,0 uur inclusief de verpakking maken

Prijs per kind: € 12,50

Enkele voorbeelden van cupcakes versieren

Lekkernij-Deurne-kindertraktaties-cupcake-strand-meisjes
Lekkernij-Deurne-kindertraktaties-cupcakes-minions
P-cupcake-fondant-piraat-rood-geheel

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers en natuurlijk doen wij dit ook voor kinderfeestjes! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
Copyright © 2018 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID