06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

We gaan ons weer oriënteren

Het trouwseizoen voor dit jaar is bijna ten einde! Maar de bruidsparen voor 2017 en 2018 gaan zich nu volop oriënteren. Dus gingen de trouwbeurzen afgelopen weekend weer van start!

Welke trouwbeurs of trouwevent ga jij bezoeken? 

Wij staan dit jaar voor het eerst op de Wishes and Weddings Event op Kasteel Maurick, in Vught. Natuurlijk staan we volgend jaar, ook op de Sounds of Love. Dit keer zal deze beurs, met real life wedding, plaats vinden in de Taverse in Helmond.

Het Wishes and Wedding Event

Geen beurs maar een waar event voor jou en je aanstaande partner. Hier kunnen jullie volop trouwideeën opdoen. Door bijvoorbeeld het volgen van een workshops, seminar of een inspiratiesessie. We hopen jullie ook te verwelkomen op onze mini workshop. Waar we het uitgebreid gaan hebben over bruidstaarten. Tevens maak je persoonlijk kennis met de trouwleverancier, die van jullie bruiloft een droombruiloft kunnen maken.

Maak kans op geweldige prijzen tijdens dit event

Op alle Wishes and Weddings events, totaal zes stuks, zijn geweldige prijzen te winnen voor jouw bruiloft. Maar op de finale dag van 11 december, kan jij kans maken op jullie droombruiloft ter waarde van € 10.000,00. Is dat niet gaaf?

Wij stellen voor de finaledag een geweldig geborduurd badtextielpakket voor twee personen ter beschikking, ter waarde van ruim € 100,00. Maar ook stellen wij 5 tickets4two beschikbaar ter waarde van € 15,00. Om zo kennis te komen maken met het event en ons natuurlijk.

Ik zou zeggen, meld je snel aan via onderstaande link of stuur ons een PB via Facebook voor de gratis tickets. En win die droombruiloft van jullie!

Link Wishes & Weddings: 

http://www.wishesandweddings.nl/wishesevent-trouwbeurs/

Link Facebooksite Mammarina: 

https://www.facebook.com/mammarina.kado.lekkernij/ 

Sounds of Love

Op 5 maart 2017 staan we op de Sounds of Love trouwbeurs in de Traverse in Helmond. Een heerlijk intieme trouwbeurs, waarvan de toegang gratis is. 

Real life wedding

Op deze beurs zal er een real life wedding plaatsvinden. Ontzettend leuk, om zo eens te kijken, hoe een deel van jullie huwelijksdag eruit kan gaan zien.

Ik ben heel benieuwd naar welke beurs jij gaat en of jij je partner meeneemt? Laat je het me weten op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/mammarina.kado.lekkernij/ 

Heel veel beursplezier gewenst en geniet ook van deze mooie tijd.

 

Liefs, Carolien

 

 

 

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2023 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID