06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Heerlijk creatief bezig zijn is voor mij een must, daar kan ik helemaal in op gaan! Ik ben dan compleet in `my zone ‘, zoals Buddy Valestro van de Cake Boss dat noemt.

Met de workshop voor volwassenen neem ik je mee in mijn creatieve wereld van de lekkernij. Hierbij spelen we in op de nieuwste trends, maar dan wel met een eigen twist! Want daar haal ik mijn voldoening uit en onderscheid ik mijzelf van de andere collega’s die workshops geven.

Je kunt kiezen uit de volgende volwassenen workshops:
- basistechnieken voor taart
- bosje cupcake bloemen
- Puzzelplaatjes taart
- een zee aan bloemen en
- Sints Full Naked Cake 
- Rudolf en zijn rode neus

Waar en wanneer worden deze workshops gegeven?
Gewoon, lekker bij ons thuis op de Albert Schweitzerstraat in Deurne. Hier heb ik alles bij de hand en kan ik niets vergeten. Plus je kan stiekem spieken in de keuken, waar al die overheerlijke en mooie taarten worden ontwikkeld en gemaakt! De datums staan vermeld in de workshop agenda.

De prijzen van de workshops?
De prijzen staan per persoon bij de omschrijving van de workshop vermeld.

Zou jij deze workshop graag met een aantal vriendinnen bij jouw thuis willen doen. Bel gerust, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Is dit buiten het dorp Deurne, dan vragen we een kleine reiskostenvergoeding. Dit betreft voor de heen- en terugreis.

Mammarina-Post-FB-bosje-cupcakebloemen
Sinterklaastaart-Naked-Cake-Mammarina-Deurne-4
Uilentaart-Deurne-Mammarina-boven
Workshop-babsistechnieken-Mammarina
bloementaart-Paulien-de-Gaaij-Masterclas

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2024 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID