06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Wat gezellig je gaat samen met jouw dochter/zoon, oma met kleinkind of tante met haar nichtje een workshop bij ons doen. En wel een hele speciale, want je doet het niet alleen! Met z’n tweeën, is alles toch veel leuker. Het gaat een geweldig en overheerlijke middag worden, daar ben ik zeker van.

Ieder maak zijn eigen creatie in deze workshop, alleen met het paasei zal je op het laatste samen moeten gaan werken. Want anders wordt het geen paasei! Elke ouder en kindworkshop heeft zijn eigen thema, dat maakt ze namelijk ook zo leuk en speciaal!

Je kunt kiezen uit de volgende ouder en kindworkshops:
Lovely lady de eenhoorn workshop
samen een paasei maken
- Paashaasjes maken
- zwarte pietenboltaartjes
- Rudolf het rendier


Binnenkort zal er voor het thema kerst een extra variant toegevoegd worden. Drie keer raden hoe deze gaat heten, iets met Rudolf?

Waar en wanneer worden de ouder en kindworkshops gegeven?
Gewoon, lekker bij ons thuis op de Kolgans 16 in Deurne. Hier heb ik alles bij de hand en kan ik niets vergeten. Plus je kan stiekem spieken in de keuken, waar al die overheerlijke en mooie taarten worden ontwikkeld en gemaakt! De datums staan vermeld in de workshop agenda.

De prijzen van de ouder en kinderworkshop?
De prijzen staan per koppel, dat is voor moeder en kind samen! Wil je een extra kind meenemen, bel of stuur ons een berichtje dan kijken we naar de mogelijkheden!

Zou jij deze workshop graag met een aantal vriendinnen bij jouw thuis willen doen. Bel gerust, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Is dit buiten het dorp Deurne, dan vragen we een kleine reiskostenvergoeding. Dit betreft voor de heen- en terugreis.

Sinterklaas-workshop-deurne-mammarina-pietje-groot-zijkant
Sinterklaas-workshop-deurne-mammarina-pietje-klein-knipoog
Sinterklaas-workshop-deurne-mammarina-pietjes

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2024 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID