06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Mammarina, kado & lekkernij geeft ook workshops en wel bij jullie thuis. Geen gedoe met het vervoer en heerlijk thuis je workshop volgen of je kinderfeestje geven. Dat is toch ideaal! We geven diverse workshops voor volwassen en kinderen met of zonder thema.

Workshops volwassenen

Voor volwassen geven we verschillende workshops van basistaart decoreren tot leuke workshops voor vrijgezellenfeesten en babyshowers. Voor iedereen die het leuk vindt om te leren hoe je een taart, cupcakes of andere lekkernijen moet vullen en versieren. Heb jezelf een leuk idee? Informeer naar de mogelijkheden.

Workshops voor kinderfeestjes 

Bij de workshops voor kinderfeestjes, heeft de jarige Job keuze uit maar liefst zes verschillende workshops. Van het versieren van cupcakes, koekjes en cake figuren, cakepops en spekjes, tot het decoreren van een half boltaartje als prinses, piraat of dier. Of wat denk je van het maken van een lekker snoepboompje? Ook erg leuk. En mocht je jouw kinderfeestje in een bepaald thema willen vieren, dan regelen we dat voor jou!

Mammarina, kado & lekkernij houdt niet van standaard workshops. Vandaar dat we verschillende lekkernijen bij elkaar hebben gezet voor onze workshops. Om zo de aandacht van de kinderen erbij te kunnen houden. Naast het versieren van de lekkernijen, gaan we ook zelf de verpakking maken. En mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kunnen we het geheel aanvullen met een leuke extra activiteit.

Waar geven we de workshops en kinderfeestjes

Zoals we al eerder vertelden, geven wij de workshop bij jullie thuis.

Prijzen

De workshop basistaart decoreren is al vanaf € 38,50 te boeken en een kinderfeestjes al vanaf € 11,50. Voor de juiste omschrijvingen en prijzen van onze workshops, ga dan naar de juiste pagina in ons menu van Workshops. 

Omdat de workshops en kinderfeestjes bij jullie thuis gegeven worden, berekenen we een kleine vergoeding voor onze reiskosten. Dit betreft de heen- en terugreis aan de hand van de ANWB-routeplanner. De reiskosten vervallen binnen de gemeente Deurne.


Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers en natuurlijk doen wij dit ook voor kinderfeestjes! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
Copyright © 2021 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID