06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Mammarina, kado & lekkernij geeft ook workshops en wel bij jullie thuis. Geen gedoe met het vervoer en heerlijk thuis je workshop volgen of je kinderfeestje geven. Dat is toch ideaal! We geven diverse workshops voor volwassen en kinderen met of zonder thema.

Workshops volwassenen

Voor volwassen geven we verschillende workshops van basistaart decoreren tot leuke workshops voor vrijgezellenfeesten en babyshowers. Voor iedereen die het leuk vindt om te leren hoe je een taart, cupcakes of andere lekkernijen moet vullen en versieren. Heb jezelf een leuk idee? Informeer naar de mogelijkheden.

Waar geven we de workshops 

Zoals we al eerder vertelden, geven wij de workshop bij jullie thuis. Of op een zelf uitgekozen locatie.

Prijzen

Elke workshop heeft zijn eigen prijs. Bekijk de omschrijving van de workshop, daar zal je de prijs aantreffen. 

Omdat de workshops over het algemeen bij jullie thuis gegeven worden, berekenen we een kleine vergoeding voor onze reiskosten. Dit betreft de heen- en terugreis aan de hand van de ANWB-routeplanner. De reiskosten vervallen binnen de gemeente Deurne.


Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2024 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID