06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

De taart wordt standaard met een laag jam en een laag botercrème gevuld. Bij de smaak van de botercrème kun je kiezen uit vanille, aardbei of aardbei-vanille. Hij is gemaakt van naturel biscuit en wordt bekleed en versierd met fondant. Op een mooie simpele manier. Voor eventuele specifieke en persoonlijke wensen kunnen wij extra kosten in rekening.

Tegen een meerprijs (per taart) kun je ook uit de onderstaande luxere vullingen kiezen.

Kies je voor een stapeltaart? Dan is het mogelijk om voor verschillende smaken te kiezen, in zowel de taart zelf, als de vulling!

Keuzemogelijkheden biscuit en botercrème

Voor de smaak van de taart zelf kun je kiezen uit: naturel biscuit, chocolade biscuit of Red Velve Caket. Voor een chocoladetaart wordt een toeslag van € 2,50 gerekend per taartlaag. Voor de Red Velvet taart rekenen we een meerprijs van € 3,50 per taartlaag.

Sindskort maken wij ook lactose -en glutenvrije taarten! Maar wist je dat onze ijstaart ook glutenvrij is! Voor deze taarten rekenen we een kleine toeslag, die op aanvraag verkrijgbaar is.

De taart wordt standaard bekleed met fondant. Wil je hem liever in marsepein? Dan moet je dit specifiek vermelden bij je bestelling!

Hieronder hebben we de diverse vullingen en smaken botercrème gezet . Waaruit je een keuze kunt maken, met de daarbij behorende meerprijs per taartlaag.

Diverse vullingen: Meerprijs per taart:
Banketbakkersroom € 3,00
Roomkaasglazuur voor Redvelvet cake € 3,50
Bavaroise, aardbei, framboos of chocolade € 4,00
   
Smaken botercrème: Meerprijs per taart:
Sinaasappel, Mandarijn, Citroen, Kersen, Passievrucht € 3,00
Ananas, Mango, Tropical Punch, Pina Colade € 3,00
   
Sinaasappel-vanille, Mandarijn-vanille, Citroen-vanille € 3,00
   
Praliné & cream, Caramel € 3,00
Chocolade: wit, melk of puur van Fairtrade cacao € 3,00
Champagnecrème € 3,00
   
Botercrème gevuld met: Meerprijs per taart:
Bokkenpootjescrème met stukjes bokkenpoot € 4,25
Bastognecrème met stukjes Bastogne € 4,25
Salted Caramel met kleine stukjes caramel € 4,25
Fluffy frosting (monchou met biologische roomboter) € 4,25
   
Daily Lift mixen:  
Mixed Berry € 4,50
Cool mint  € 4,50


Zit u smaak er niet bij? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Botercrème gekleurd en op smaak gebracht met Daily Lift

Daily Lift zit vol met gezonde, natuurlijke en biologische ingrediënten. De smaak Mixed Berry is een fruit supplement en Cool Mint is daarin tegen een groente supplement. Nog belangrijker is dat het niet: genetisch gemodificeerd; NON GMO — vegetarisch — veganistisch — gluten vrij — vrij van tarwe — vrij van zuivel — geen msg (mononatriumglutamaat / Ve-tsin); NO MSG — geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Een SUPER gezonde botercrème dus!

Bestellen

Graag de bestelling minimaal twee weken van te voren door te geven. Wil je de bestelling eerder hebben? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Je kunt je bestelling via het contactformulier of telefonisch doorgeven. Bij bestelling per mail: graag zo duidelijk mogelijk je wensen omschrijven. Daarna nemen we telefonisch contact met je op en ontvang je een offerte op maat.

Betaling

Betaling kan door middel van overschrijving vooraf of contant bij aflevering.

Ophalen

De taarten dienen zelf opgehaald te worden. Is dit echt niet mogelijk? Dan kunnen ze bezorgd worden. Hiervoor rekenen wij € 0,35 per gereden kilometer voor de heen- en terugreis. Voor bestellingen binnen de gemeente Deurne is het bezorgen GRATIS.

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers en natuurlijk doen wij dit ook voor kinderfeestjes! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
Copyright © 2018 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID