06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Mijn taarten worden standaard met een laag jam naar keuze en een laag biologische botercrème gevuld. Bij de smaak van de botercrème kun je kiezen uit vanille, aardbei of voor de combinatie van aardbei-vanille. Hij is gemaakt van naturel biscuit en wordt bekleed en versierd met fondant. Geheel in overleg met mijn klant, op een mooie simpele manier. Voor eventuele specifieke en persoonlijke wensen kan ik extra kosten in rekening.

Waarom kies ik voor biologische botercrème? Omdat dit de smaak ten goede komt en ik de botercrème veel luchtiger en romiger kan opkloppen. Eén van de geheimen van mijn taarten, waardoor je nog een stukje zou willen!

Keuzemogelijkheden biscuit
Voor de smaak van de taart zelf kun je kiezen uit: naturel biscuit, chocolade biscuit of Red Velvet Cake. Voor een chocoladetaart wordt een toeslag van € 2,75 gerekend per taartlaag. Voor de Red Velvet taart rekenen we een meerprijs van
€ 3,75 per taartlaag.

Ook maken wij lactose -en glutenvrije taarten! Maar wist je dat onze ijstaart ook glutenvrij is! Voor deze taarten rekenen we een kleine toeslag, die op aanvraag verkrijgbaar is.

Andere vulling?
Natuurlijk is dat mogelijk, neem maar eens een kijkje in de lijst hieronder. De prijs die er achter staat, is de meerprijs per taartlaag. Staat jouw lievelingssmaak er niet bij? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Diverse vullingen: Meerprijs per taartlaag:
Roomkaasglazuur voor Redvelvet cake € 3,75
Bavaroise, aardbei, framboos of chocolade € 4,15
   
Smaken botercrème: Meerprijs per taartlaag:
Sinaasappel, Mandarijn, Citroen € 3,15
   
Sinaasappel-vanille, Mandarijn-vanille, Citroen-vanille € 3,15
   
Chocolade: wit, melk of puur van Fairtrade cacao € 3,15
Champagnecrème € 3,15
   
Botercrème gevuld met: Meerprijs per taartlaag:
Bokkenpootjescrème met stukjes bokkenpoot € 4,25
Bastognecrème met stukjes Bastogne € 4,25
Salted Caramel met kleine stukjes caramel € 4,25
Fluffy frosting (monchou met biologische roomboter) € 4,25
   
Daily Lift mixen:  
Mixed Berry € 4,50
Cool mint  € 4,50


Zit u smaak er niet bij? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Botercrème gekleurd en op smaak gebracht met Daily Lift

Daily Lift zit vol met gezonde, natuurlijke en biologische ingrediënten. De smaak Mixed Berry is een fruit supplement en Cool Mint is daarin tegen een groente supplement. Nog belangrijker is dat het niet: genetisch gemodificeerd; NON GMO — vegetarisch — veganistisch — gluten vrij — vrij van tarwe — vrij van zuivel — geen msg (mononatriumglutamaat / Ve-tsin); NO MSG — geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Een SUPER gezonde botercrème dus!

Bestellen
Graag de bestelling minimaal twee weken van te voren door te geven. Wil je de bestelling eerder hebben? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op nummer: 06-15 499 355.
Je kunt je bestelling via het contactformulier of telefonisch doorgeven. Bij bestelling per mail: graag zo duidelijk mogelijk je wensen omschrijven. Daarna nemen we telefonisch contact met je op en ontvang je een offerte op maat.

Betaling
Betalen kan doormiddel van een Tikkie, betaalverzoek via de Whats app. Of tegen contanten betaling bij het ophalen of afleveren van jouw taart.

Ophalen
De taarten dienen zelf opgehaald te worden. Is dit echt niet mogelijk? Dan kunnen ze bezorgd worden. Hiervoor rekenen wij € 0,40 per gereden kilometer voor de heen- en terugreis. Voor bestellingen binnen de gemeente Deurne is het bezorgen GRATIS.

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2024 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID