06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Blog

Naast dat ik een hele trotse moeder ben van 2 prachtige dochters, heb ik eigenlijk nog een derde kind!

Maar dan niet in de vorm van een persoon, maar mijn eigen bedrijf en ze heet: Mammarina, kado & lekkernij. Vroeger toen ik klein was, zei ik altijd: “Ooit begin ik mijn eigen bedrijf, bij jouw op zolder mam.” Nu is het mijn eigen zolder geworden!

Wil je meer lezen over hoe ik mijn bedrijven begonnen ben en naderhand er een HART bedrijf van heb gemaakt? Klik dan snel op de onderstaande link!

Laat je mij weten wat je ervan vond, zou ik superfijn vinden en alvast bedankt!

Het is alweer even geleden dat we iets van ons hebben laten horen! Maar ja, we hebben zeker niet stil gezeten! Benieuwd wat we allemaal gedaan hebben en wil je een leuke creatie maken met Pasen?

We gaan ons weer oriënteren

Het trouwseizoen voor dit jaar is bijna ten einde! Maar de bruidsparen voor 2017 en 2018 gaan zich nu volop oriënteren. Dus gingen de trouwbeurzen afgelopen weekend weer van start!

Welke trouwbeurs of trouwevent ga jij bezoeken? 

Wij staan dit jaar voor het eerst op de Wishes and Weddings Event op Kasteel Maurick, in Vught. Natuurlijk staan we volgend jaar, ook op de Sounds of Love. Dit keer zal deze beurs, met real life wedding, plaats vinden in de Taverse in Helmond.

Hoera, we zijn jarig!

 Een jaar geleden ging onze vernieuwde website online! Iets waar we nog steeds zeer trots op zijn. Wil je weten waarom? Lees dan onze eerste blog.

Binnenkort meer informatie!

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2024 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID