06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Naast dat ik een hele trotse moeder ben van 2 prachtige dochters, heb ik eigenlijk nog een derde kind!

Maar dan niet in de vorm van een persoon, maar mijn eigen bedrijf en ze heet: Mammarina, kado & lekkernij. Vroeger toen ik klein was, zei ik altijd: “Ooit begin ik mijn eigen bedrijf, bij jouw op zolder mam.” Nu is het mijn eigen zolder geworden!

Wil je meer lezen over hoe ik mijn bedrijven begonnen ben en naderhand er een HART bedrijf van heb gemaakt? Klik dan snel op de onderstaande link!

Laat je mij weten wat je ervan vond, zou ik superfijn vinden en alvast bedankt!

Wil je het volledige verhaal lezen, ga dan naar: http://www.thuiswerk-mama.nl/ondernemen/bedrijf-starten-met-verschillende-activiteiten/

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers en natuurlijk doen wij dit ook voor kinderfeestjes! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
Copyright © 2019 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID