06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Tijdens deze workshop gaan de mama’s (tantes en/of oma’s) samen met hun dochter werken aan een gezamenlijk eetbaar kunstwerk, namelijk een Paasei!

Ieder van jullie gaat aan de slag met zijn eigen halve boltaartje van 15cm doorsnede.

We gaan eerst het boltaartje doorsnijden en vullen. Vervolgens zullen we het boltaartje afsmeren. Daarna gaan we zelf ons fondant kleuren. Hou je niet van fondant, dan kan jij jouw boltaartje ook in zijn geheel afsmeren met botercrème!

Als de boltaartjes bekleed zijn, gaan we de standaard voor het paasei maken. Om daarna de twee halve boltaartje om te toveren tot een heus paasei. Daarna mogen jullie je creativiteit gaan gebruiken om samen het paasei te gaan versieren. We hebben diversen versieringen voor jullie klaar liggen, maar je mag natuurlijk ook aan de slag met fondant. Daarna zullen we jullie kunstwerk mooi gaan verpakken in folie met een heus paaslint.

Tijdens deze 2,5 tot 3 uur durende workshop is er koffie/thee en limonade beschikbaar. Samen met wat lekkers natuurlijk!

Ga jij deze uitdaging aan met jouw dochter, moeder, tante of oma? 
Kinderen kunnen meedoen vanaf ongeveer 6 jaar.

Wanneer:  Vrijdagmiddag 14 april van 14:00 tot 16:30 uur.

Waar: Bij Mammarina op de Kolgans 16 in Deurne

Duur: 2,5 tot 3 uur

Aantal deelnemers: minimaal 4 duo’s

Kosten: € 14,95 per persoon exclusief 
                

Paas-workshop-Deurne-Mammarina-Pasen
Paas-workshop-Deurne-Mammarina-at-work-2
Paas-workshop-Deurne-Mammarina-at-work

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers en natuurlijk doen wij dit ook voor kinderfeestjes! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
Copyright © 2018 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID