06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Het ontstaan

Toen ik voor de eerste keer moeder werd, van een prachtige dochter, begon mijn zoektocht naar originele babykleertjes. Want al snel kwam ik erachter dat elke baby dezelfde rompertjes aan had. Nee, dat was niets voor mij. Tijd voor een nieuwe uitdaging! Zodoende besloot ik om een borduurmachine te kopen en mijn eigen originele rompers, T-shirts en handdoeken te gaan maken. Waarna ik deze al snel als kraamkado’s voor vrienden en bekenden maakten. Aangezien ik hier zoveel leuke reacties op ontving, was de keuze snel gemaakt om dit als hobby erbij te gaan doen.

Enkele jaren later, kwam daar de website met kindertraktaties bij. Naar aanleiding van de verjaardagen van mijn dochters. Mijn moeder maakte onze verjaardagstaarten vroeger ook zelf en dat is me altijd bijgebleven. De leraren op de basisschool verheugden zich altijd op de cornflakeskoekjes van mijn moeder. Een familierecept uit Australië, dat opgenomen is in ons assortiment met een persoonlijke touch. Dat gevoel wilde ik ook geven aan mijn twee dochters. Zodoende startte ik met het volgen van een cursus basistaart decoreren. De rest volgde vanzelf. Voor elke gelegenheid werd iets lekkers gebakken; met of zonder de hulp van mijn twee dochters. Heerlijk die creativiteit in huis en ze hebben het niet van een vreemde! Hier geniet ik elk moment van. En wat is nu mooier om hier andere mensen ook van te laten genieten?

Het nieuwe concept van Mammarina, kado & lekkernij

Beide bedrijven ontstonden toen ik tweemaal mijn baan verloor door de crisis. Aangezien ik niet stil kan zitten en graag mijn eigen geld verdien, startte ik beide bedrijven enkele jaren na elkaar. De tijd veranderde en ik besloot om samen met Reggy Nelissen van Flowfocus uit te gaan zoeken wat mij echt blij maakt als onderneemster. Werken vanuit het HART noemt ze dat. Zo hebben we het huidige concept ontwikkeld en beide bedrijven samengevoegd. Want ik hou van afwisseling en zo kan ik mijn creativiteit kwijt in zowel het borduren van originele, persoonlijke kado’s én het maken van overheerlijke lekkernijen. Voor alle speciale gebeurtenissen, die het leven ons biedt. De ideale combinatie voor mij, voor jou en dus voor ons allebei!

Wat is zo speciaal aan ons?

Wij voegen net dat beetje extra toe aan onze producten, dat is onze Wow-factor. Dit doen wij door aan het product een persoonlijk touch te geven. De kernwoorden van Mammarina, kado & lekkernij zijn: leuk, origineel en (heel belangrijk!) persoonlijk. Want of he nu gaat om een kado of lekkernij, het moet bij het kind op de persoon passen. Dát maakt het speciaal!

Wat u ook zoekt, wij hebben het of creëren het voor u!

Mammarina

 

Deelnemer-logo-WW-Mammarina

stempel 2016-trouwplannen

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2024 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID